Köp- och prisinformation

Köp.

JTP tavlor och posters säljer till privatpersoner och företag vars syfte är att själv eller i samarbete med andra använda produkten.

Vid misstanke om organiserad vidareförsäljning eller distribution förbehåller sig JTP tavlor och posters rätten att neka köp och makulera order.

 

Priser.

Priserna på våra produkter visas i vår webshop och är alltid inklusive moms.

Kostnaden för frakt är samma för alla produkter, fn 49 SEK och tillkommer i kassan.

JTP tavlor och posters förbehåller sig rätten att när som helst ändra priserna. I händelse av prishöjning efter lagd order, kontaktar vi dig innan leverans. Du har då rätt att häva köpet.

Varken prissänkningar eller prishöjningar som presenteras i vår webshop påverkar order som redan lämnat vårt lager. Vi reserverar oss för att tekniska fel kan orsaka felaktiga priser på hemsidan.

 

Ångerrätt.

Du som privatperson har 14 dagar på dig att ångra ditt köp hos JTP tavlor och posters. Vi tillämpar Konsumentverkets riktlinjer och följer Distansavtalslagen, Konsumentköplagen och branschregler för postorderverksamhet. Konsumentverket erbjuder en ångerblankett på sin hemsida som du kan använda, se mer på http://www.konsumentverket.se

Produkten skall skickas tillbaka inom 14 dagar efter att du att du ångrat köpet. Returfrakten betalar du själv.

Hur gör jag en retur?

Du bekostar en retur och ansvarar för att produkten kommer till oss oskadad, se till att emballera väl. Vid en godkänd retur återbetalar vi snarast, senast 20 dagar efter att vi mottagit produkten.

Vi rekommenderar att du använder dig av PostNord. Vi bekräftar när försändelsen är hanterad av oss och klar för återbetalning.

Om du skickar som PostNord postpaket (samt brev) skickar du ditt paket till:

JTP tavlor och posters

Gingri Furusten 3

51395 Fristad